Ingrediënten
- 300 g BelOrta postelein
- 750 g puree aardappelen
- 150 g zure room
- 4 pangasiusfilets
- olijfolie
- boter
- nootmuskaat
- peper en zout
Bereiding
- Schil en was de aardappelen en kook ze gaar.
- Was de postelein en laat goed uitlekken. Als de aardappelen zacht zijn plet je ze grof, er mogen nog wat stukjes in zitten.
- Meng de zure room en 200gr postelein onder de puree en kruid met peper, zout en wat nootmuskaat.
- Blancheer 100gr postelein kort in kokend water. Giet af en mix fijn met wat olijfolie, peper en zout. Kruid de visfilet met een beetje peper en zout.
- Smelt (flink wat) boter in een pan en bak de vis 2 à 3 min aan elke kant.
- Schep op elk bord wat puree met postelein en leg er een pangasiusfilet op. Werk af met wat coulis van postelein.