Studeren voor herexamens kan een uitdagende en stressvolle periode zijn voor studenten. Onderzoek heeft aangetoond dat voeding een cruciale rol speelt bij het stimuleren van cognitieve functies, concentratie en geheugen. In plaats van toe te geven aan ongezonde snacks die vaak rijk zijn aan suiker en zout, wil BelOrta studenten een gezonder alternatief boordevol vitamines aanbieden.

Daarom lanceert de groente- en fruitcoöperatie opnieuw haar Brainboosters, ditmaal met twee nieuwe varianten naast de snoeptomaten: snackpaprika’s en blauwe bessen. De nieuwe varianten bieden blokkende jongeren nog meer keuzemogelijkheden in gezonde voedingsstoffen tijdens de herexamens.

Het speelse ontwerp moedigt studenten aan om hun innerlijke genie te omarmen en te geloven in hun eigen capaciteiten. De shakers zijn bovendien gemakkelijk mee te nemen, waardoor ze een perfecte metgezel zijn voor studenten tijdens lange studie-uren in de bibliotheek, op kot of thuis.

“Wij willen studerende jongeren aanmoedigen om te kiezen voor een gezond alternatief tijdens het studeren," zegt Glenn Sebregts van BelOrta. "Met de Brainboosters willen we hen de kans geven om zichzelf te verwennen met heerlijke en voedzame snacks, zodat ze het beste uit zichzelf kunnen halen tijdens de herexamens.”