Pink fizz cocktail

Fris en fruitig

Hou je het liever fris en fruitig? Dan is de Blue' Belle cocktail op jouw lijf geschreven! Deze cocktail wordt bereid op basis van onze verse BelOrta blauwe bessen en wodka. Een andere cocktail die zeker kan smaken op een warme zomeravond is onze Bram' Beau cocktail. Hierin wordt aan de slag gegaan met onze BelOrta braambessen. Een laatste cocktail, die er niet alleen goed uitziet maar ook nog eens zo smaakt, is de Pink Fizz cocktail. Hierin worden de smaken van onze rode besjes en frambozen gecombineerd met gin. Vijf minuutjes bereidingstijd en het genieten kan beginnen!

Berry Brilliant cocktail Hannah Van Ongevalle 5411e50310d2c130bf7feefc9e98d4ec

De Berry' Brilliant mocktail is ideaal voor zowel volwassenen als kinderen. Deze non-alcoholische cocktail wordt gemaakt van onze BelOrta aardbeien en frambozen. Een lekker fris drankje dat iedereen kan bekoren!

Gezond met groenten

Een andere touch geven aan de klassieke cocktails en mocktails kan door gebruik te maken van onze BelOrta groenten. Aan de slag gaan met onze rode biet kan bijvoorbeeld in combinatie met steranijs met als resultaat een lekkere mocktail. Een andere verrassend lekkere mocktail maken, kan door de smaken van onze venkel en rabarber te combineren. Lekker in combinatie en genieten maar!

Bel Orta Rodebossen Mojito c9e7d05c005f74ed275e006a0dcf74ef

Mix van fruit en groenten

Onze groenten en fruit combineren in een cocktail? Dat kan met onze mojito met bessen en komkommer. In deze verfrissende cocktail wordt de smaak van onze BelOrta komkommer in combinatie gebracht met onze frambozen en blauwe bessen. Een verrassend lekker geheel!