Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Menu
  • Recepten
  • BelOblog
  • Producten
  • Duurzaamheid
  • Telers
  • Over BelOrta
  • Contact
Extranet
  • NL
  • FR

Waar heb je zin in vandaag?

Klassiek of gedurfd? Kleurrijk of vooral veel pit? Lekker complex of heerlijk simpel? Bij BelOrta past op elk potje een dekseltje. En dat elke dag opnieuw. Met onze 170 verschillende soorten groenten en fruit kan je oneindig variëren, de hele dag rond. Zo maak jij gezond eten verbazend plezant. Wat schaft de pot? Laat je inspireren.

135 recepten gevonden

Pastinaakpuree met geroosterde butternut en halloumi

Pastinaakpuree met geroosterde butternut en halloumi

Hoofdgerecht
Feestelijk
Siciliaanse caponata van witte selder

Siciliaanse caponata met witte selder

Voorgerecht
Vegetarisch
Savooikoolpuree met schelvishaasje

Schelvishaasje met savooikoolpuree

Hoofdgerecht
Vis
Romige preisoep

Romige preisoep

Voorgerecht
Soep
Bel Orta Peer peer cake 1

Vanillecake met gepocheerde Migo peren

Dessert
Tortilla met kort gebakken steak, pico de gallo salsa, zure room dressing Messy chef

Tortilla met kort gebakken steak, pico de gallo salsa, zure room dressing

Hoofdgerecht
Knolselderpuree met stoofpotje

Knolselderpuree met stoofpotje van everzwijn en shiitake

Hoofdgerecht
Feestelijk
Tartaar hert witloof kastanje westmalle

Tartaar hert met witloof, kastanje en Westmalle Extra

Voorgerecht
Feestelijk
Bel Orta Peer gehaktbrood

Gehaktbroodje met Conference peer

Hoofdgerecht
Vlees
Tempura witloof rundstartaar westmalle

Witloof in tempura van Westmalle trippel, rundstartaar en crème van sesam

Voorgerecht
Feestelijk
Balletjes in tomatensaus1

Balletjes in tomatensaus

Vlees
Belgische klassiekers
Witloof met ham, kaas en bloemkoolsaus - Sandra Bekkari

Witloof met ham, kaas en bloemkoolsaus - Sandra Bekkari

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Bel Orta Rabarber kipfilet ub

Ovenkip in rabarbermarinade met rabarbercompote

Hoofdgerecht
Vlees
Foto website Dorien

Witloof uit de oven met parmaham - Dorien Scheyvaerts (influencer)

Hoofdgerecht
Warme winterkost
Witloofrolletjes

Witloof en roodloof in gerookte zalm met kaassaus

Vis
Belgische klassiekers
Warme winterkost
  • 1
  • …
  • 7
  • 8

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze allernieuwste recepten en kooktips!

Inschrijven

Volg ons

  • © BelOrta 2025

  • Privacy Policy
  • Cookiebeleid
  • Extranet

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele van onze verbazend plezante nieuwtjes.

Je bent succesvol ingeschreven.

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.

Analytische cookies

Analytische cookies laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.

Marketing cookies

Marketingcookies hebben als doel om je ervaring te kunnen personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.