Maandag
De week starten doen we met onze gevulde paprika’s met kip en groene selder. Een heerlijk gerechtje dat niet te veel van je kookkunsten vraagt. De basis van dit gerechtje bestaat uit onze BelOrta paprika’s, groene selder en kip. Een uurtje werk en je tovert een fantastisch gerechtje op tafel!
Dinsdag
Dinsdag staat er een romige eenpotspasta met witloof spinazie en worst op het menu. Hierin worden onze BelOrta witloof en spinazie verwerkt tot een lekker romige pasta. Gebruik een beetje van onze verse BelOrta peterselie of bieslook om het gerecht af te werken en u kan beginnen eten!
Woensdag
Woensdag duiken we in de wereld van Sandra Bekkari en laten we ons verrassen door haar tomaten met kabeljauw. Slechts 30 minuutjes werk en je kan genieten van een lekker stukje vis!
Donderdag
Donderdag vullen we onze maag met onze parelcouscous met gegrilde aubergine, tomaatjes en kipballetjes. Hierin zorgen onze BelOrta aubergines en kerstomaatjes voor de geweldige smaak van dit gerecht.
Vrijdag
Het einde van de werkweek afsluiten op vrijdag doen we met onze curry met gekleurde bloemkool. Dit gerecht wordt gemaakt op basis van onze BelOrta bloemkool, paprika en kerstomaatjes. Deze kleurrijke groenten zorgen voor een feest op jouw bord. Ideaal om het weekend in te gaan!
Zaterdag
Zaterdag eten we een herfstsalade met krulandijvie spekjes en geitenkaas. Deze salade wordt bereid met onze BelOrta krulandijvie in combinatie met een heerlijke mosterd-honing-dressing. Een lekkere herfstsalade ideaal voor in september!
Zondag
Het weekend sluiten we af in schoonheid met onze nasi goreng met verse groenten. Dit heerlijke gerechtje wordt gemaakt op basis van onze BelOrta spruiten en vraagt maar 15 minuutjes van uw tijd. Smullen maar!