Weekmenu september maandag

Maandag

De week starten doen we met onze gevulde paprika’s met kip en groene selder. Een heerlijk gerechtje dat niet te veel van je kookkunsten vraagt. De basis van dit gerechtje bestaat uit onze BelOrta paprika’s, groene selder en kip. Een uurtje werk en je tovert een fantastisch gerechtje op tafel!

Weekmenu september dinsdag

Dinsdag

Dinsdag staat er een romige eenpotspasta met witloof spinazie en worst op het menu. Hierin worden onze BelOrta witloof en spinazie verwerkt tot een lekker romige pasta. Gebruik een beetje van onze verse BelOrta peterselie of bieslook om het gerecht af te werken en u kan beginnen eten!

Weekmenu september woensdag

Woensdag

Woensdag duiken we in de wereld van Sandra Bekkari en laten we ons verrassen door haar tomaten met kabeljauw. Slechts 30 minuutjes werk en je kan genieten van een lekker stukje vis!

Weekmenu september donderdag

Donderdag

Donderdag vullen we onze maag met onze parelcouscous met gegrilde aubergine, tomaatjes en kipballetjes. Hierin zorgen onze BelOrta aubergines en kerstomaatjes voor de geweldige smaak van dit gerecht.

Weekmenu september vrijdag

Vrijdag

Het einde van de werkweek afsluiten op vrijdag doen we met onze curry met gekleurde bloemkool. Dit gerecht wordt gemaakt op basis van onze BelOrta bloemkool, paprika en kerstomaatjes. Deze kleurrijke groenten zorgen voor een feest op jouw bord. Ideaal om het weekend in te gaan!

Weekmenu september zaterdag

Zaterdag

Zaterdag eten we een herfstsalade met krulandijvie spekjes en geitenkaas. Deze salade wordt bereid met onze BelOrta krulandijvie in combinatie met een heerlijke mosterd-honing-dressing. Een lekkere herfstsalade ideaal voor in september!

Weekmenu september zondag

Zondag

Het weekend sluiten we af in schoonheid met onze nasi goreng met verse groenten. Dit heerlijke gerechtje wordt gemaakt op basis van onze BelOrta spruiten en vraagt maar 15 minuutjes van uw tijd. Smullen maar!