Gevulde aubergines Sandra Bekkari

Maandag

De week beginnen we goed met gevulde aubergines volgens het recept van Sandra Bekkari. We maken hierbij gebruik van lokaal geteelde aubergines gevuld met zoete puntparika, tomaten, fetakaas en olijven. In 45 minuten tijd heb je een heerlijk gerecht bereid.

Ovenschotel met zalm, venkel en rapen

Dinsdag

Op dinsdag gaan we voor een eenvoudige ovenschotel met zalm, venkel en rapen. Deze romige schotel bestaat uit vers geteelde BelOrta groenten. Dit recept boordevol aroma, zal je huis hemels laten ruiken.


Witte Kool Pasta Carbonara

Woensdag

Zin in pasta? Kies op woensdag pasta carbonara met witte kool. Gebruik rozemarijn om het recept helemaal op smaak te brengen. Binnen 30 minuten kun je al beginnen met smullen.

Groentetaart met courgette en zoete aardappel

Donderdag

Donderdag staat groentetaart met courgette en zoete aardappel op het menu. Een combi van zoete aardappelen, heerlijke gekarameliseerde uien en houtachtige rozemarijn, maakt dit gerecht onweerstaanbaar lekker. Deze hartige taart is een favoriet van velen.

Ovenschotel igor

Vrijdag

Op vrijdag genieten we van een heerlijk lasagne met witloof, ham en kaassaus. De combinatie van witloof, rokerige ham, Emmentaler kaas en een snufje nootmuskaat biedt een onvergetelijke smaak.


Foodiebert

Zaterdag

Wil je je bezoek verrassen met je kookkunsten of wil je simpelweg je gezin eens goed verwennen? Dan moet je zeker schorseneren in witte saus proberen, afgewerkt met een gepocheerd eitje, noordzeegarnalen en bieslook. De bechamelsaus zorgt voor een zijdezachte crème en met de bieslook en schorseneren van BelOrta ben je bij iedere hap verzekerd van frisheid!


Ribbekes met gepofte aardappel, kruidenboter en komkommersalade

Zondag

Zondag sluiten we de week af met ribbekes met gepofte aardappel, kruidenboter en een komkommer salade. Voor wat extra kick bevat dit recept jalapeño peper. Met de salade van ijsbergsla, eikenbladsla en komkommer geef je het geheel een frisse toets.