Nikki ad v1

Witloof in de oven, een absolute klassieker! Nikki maakte dit geliefde recept met ons witloof. Puur comfortfood en heerlijk van hier.

Ontdek het recept
Chloe ad

Iedereen heeft een classic mac and cheese recept nodig in het leven! Je zet dit gerecht van Chloé binnen een mum van tijd op tafel! Ontdek snel deze heerlijke Mac'n cheese met krokante spekjes en BelOrta witloof. Begin jij ook al te watertanden?

Ontdek het recept
IMG 8674 2

Quiche met witloof, dat is simpel, hartig en heerlijk van hier! Deze quiche van Laura is een hartige taart die je zowel warm als koud kan eten. Njam!

Ontdek het recept
Amanda 1

Geen ham maar wel zalm vind je bij het BelOrta witloof in deze overheerlijke schotel van foodie Amanda. Bekijk zeker het recept!

Ontdek het recept
Foto website Dorien

Proef Dorien haar twist op de klassieke witloof met ham en kaas! Zij gebruikt parmaham in plaats van klassieke hesp. Dit zorgt voor een Italiaanse toets!

Ontdek het recept
Ovenschotel igor

Ook Igor maakte een verassende variatie op onze Belgische klassieker. Hij maakte een heerlijke lasagne met witloof. Ontdek snel het recept!

Ontdek het recept
Recept52

Een hartige tarte tatin? Morane toverde met veel passie een tarte tartin met witloof op ons bord. Heerlijk toch?!

Ontdek het recept
Witloof crumble goestjes peer 6601 2

Witloof. With LOVE. Jozefien maakte een overheerlijk, easy én veggie gerechtje met BelOrta witloof.

Ontdek het recept
Marie v2

Marie is verzot op BelOrta witloof en maakte een heerlijke witloofsoep met spekjes. Laat het smaken!

Ontdek het recept
Kristel

Een zalige ovenschotel van Kristel met al wat lekker is: gestoofd witloof, krokant gebakken gehakt, aardappelschijfjes en een heerlijk kaassausje dat erover smelt.

Ontdek het recept