Ontdek hier haar recepten met groenten en fruit van BelOrta. Bekijk ook zeker de receptenvideo’s voor het perfecte stappenplan.
Beginnen doen we met twee klassiekers. Sandra Bekkari maakt met kraakverse asperges één van de beste Belgische klassiekers, asperges à la flamande.
Ontdek deze klassieker!Ze maakt ook een tweede klassieker, maar dan met een groenterijke twist: witloof met kaas en hesp en bloemkoolsaus.
Probeer klassieke winterkost met een kleine twistMet BelOrta tomaten, één van haar favoriete groente in de keuken kookt Sandra twee recepten boordevol groenten en smaak. Een vegetarisch recept met gevulde aubergines en een visgerecht met kabeljauw.
Gevulde aubergines in de oven, afgewerkt met een krokant korstje en een yoghurtdressing.
Ontdek het receptEen stukje kabeljauw met verschillende soorten BelOrta tomaten.
Probeer dit simpele receptOm af te sluiten, bakt Sandra Bekkari een lekkere bessentaart, versierd met gezond, zoet BelOrta fruit. Een simpele taart met zomerfruit naar keuze.
Proef de lekkere bessentaart