Ontdek hier haar recepten met groenten en fruit van BelOrta. Bekijk ook zeker de receptenvideo’s voor het perfecte stappenplan.

Asperges à la flamande met zomerse toets Sandra Bekkari

Beginnen doen we met twee klassiekers. Sandra Bekkari maakt met kraakverse asperges één van de beste Belgische klassiekers, asperges à la flamande.

Ontdek deze klassieker!
Witloof met ham, kaas en bloemkoolsaus - Sandra Bekkari

Ze maakt ook een tweede klassieker, maar dan met een groenterijke twist: witloof met kaas en hesp en bloemkoolsaus.

Probeer klassieke winterkost met een kleine twist

Met BelOrta tomaten, één van haar favoriete groente in de keuken kookt Sandra twee recepten boordevol groenten en smaak. Een vegetarisch recept met gevulde aubergines en een visgerecht met kabeljauw.

Gevulde aubergines Sandra Bekkari

Gevulde aubergines in de oven, afgewerkt met een krokant korstje en een yoghurtdressing.

Ontdek het recept
Tomaten met kabeljauw Sandra Bekkari

Een stukje kabeljauw met verschillende soorten BelOrta tomaten.

Probeer dit simpele recept
Bessentaart Sandra Bekkari

Om af te sluiten, bakt Sandra Bekkari een lekkere bessentaart, versierd met gezond, zoet BelOrta fruit. Een simpele taart met zomerfruit naar keuze.

Proef de lekkere bessentaart