Tomatensalsa met scampi

Als aperitiefhapje kozen we voor komkommerrolletjes met zalmsalade, lekker en kleurrijk. Dit hapje kan je eenvoudig op voorhand klaarmaken en opbergen in de koelkast. Haal ze even voor het opdienen uit de koelkast zodat ze wat op temperatuur kunnen komen.

Nog zo’n eenvoudig gerechtje is een tomatensalsa met scampi’s en zelfgemaakte kruidenboter. De salsa bereid je op voorhand zodat je enkel de scampi’s nog moet bakken et voila, een fris en smakelijk voorgerecht.

Conference Peren Mascarponemousse

Door te kiezen voor groenten die vrij snel gaar zijn, bespaar je jezelf snel veel tijd in de keuken. Zo zijn de prei en spinazie voor onze pasta in een vingerknip gaar waardoor je in 1-2-3 een pasta met prei, spinazie, pancetta en parmezaan op tafel tovert.

Geen enkel menu kan zonder een lekker luchtige en zoete afsluiter. De Conference peer met mascarponemousse en boudoirs is dan exact wat je zoekt! De bereiding zelf neemt wat meer tijd in beslag, al moet je er op het moment zelf helemaal niets aan doen. Alle tijd om te genieten van het gezelschap aan tafel dus.

Als je deze keer écht wil uitpakken, dan kan je als extraatje nog appelroosjes met bladerdeeg klaarmaken. De appelroosjes zien er niet alleen lekker uit, ze smaken ook onweerstaanbaar lekker. Goede punten gegarandeerd!