Een verwendag vol lekker eten is dus het ideale Valentijnscadeau. BelOrta geeft jou inspiratie om met verse groenten en fruit die momenteel volop beschikbaar zijn heerlijke gerechtjes klaar te maken. Om het net dat beetje spannender te maken raden we steeds gerechtjes aan met een licht pikante toets.

Vegan appeltaartsmoothie

Ontbijt

Indien je echt indruk wilt maken, begint de verwendag al ’s morgensvroeg. Ontbijt op bed klinkt misschien een beetje over the top, maar daar scoor je zeker punten mee. Een hartelijk ontbijt zonder nog maar één poot te moeten uitsteken smaakt altijd. Maak daarom voor je partner een evenwichtig ontbijt met enkele van onze recepten.

Een appeltaartsmoothie met een beetje gember is snel klaar en gemakkelijk in bed op te drinken. Gember heeft een frisse en pittige smaak en een opwekkend effect zodat je partner vol energie aan de dag kan beginnen.

Wil je een net iets uitgebreider ontbijt voorschotelen? Probeer dan ook onze conference peren in de oven, geserveerd met een beetje yoghurt. Een lekker zoet en gezond begin van de dag!

Pannenkoekjes met rode biet

Lunch

Valentijn valt dit jaar spijtig genoeg op een werkdag. Om je partner tijdens de werkdag nog steeds te verwennen met iets lekkers, kan je een lunch voorzien. Zo attent! Kies bijvoorbeeld voor een luchtige gazpacho van tuinkers en waterkers. Beide hebben een sterke, licht pikante smaak die goed samengaat met de frisse soep. Nog een briefje op het soeppotje plakken en zo tover je gegarandeerd een glimlach op je partners gezicht.

Diner

‘s Avonds wil je natuurlijk zo veel mogelijk aandacht aan elkaar besteden, dus is een pasta met een snelle saus een goede aanrader. Probeer eens onze pittige tomatensaus met chorizo. Een pikanter gerechtje om de avond mee in te zetten.

Een dessert kan natuurlijk niet ontbreken om de verwendag af te sluiten. Je kan samen pannenkoeken met rode biet maken. Deze hebben een mooie rode kleur en smaken bovendien lekker zoet. Werk de pannenkoeken af met wat gesmolten chocolade en genieten maar van al dat lekkers.