De Weerdt 2

Het seizoen van de Ruby Red is weer begonnen!

De Ruby Red wordt beschouwd als één van de beste pruimtrostomaat op de markt. En het seizoen van deze dieprode prachtgroente is weer begonnen! Onze lokale telers zijn druk bezig om deze heerlijke tomaten tot bij je thuis te brengen.

De Ruby Red tomaat is lang houdbaar en uitermate geschikt om te verwerken in koude en warme gerechten. Meer weetjes of een heerlijk recept? Lees snel verder!

Wist je dat...

...de Ruby Red tomaat niet alleen dieprood vanbuiten is, maar ook vanbinnen?

...aan een tros Ruby Red tomaten gemiddeld 5 à 6 tomaten hangen?

...je een Ruby Red tomaat best bewaart tussen 13 en 16°C?

Drie verrukkelijke Ruby Red recepten

De Ruby Red leent zich uitstekend tot de meest uiteenlopende bereidingen. Onze foodies gingen met deze toptomaat en de slag en kwamen op de proppen met deze drie hemelse recepten.

Ruby Red Gazpacho

Ruby Red Gazpacho

Deze heerlijke soep is makkelijk voor te bereiden en zorgt voor een kleurrijke start van de avond.

Ontdek het recept
Red Ruby Chutney

Ruby Red chutney met kaasplankje

Dit heerlijke gerechtje is perfect om je avond mee te starten. Dit perfecte kaasplankje is makkelijk voor te bereiden. Probeer het nu!

Ontdek het recept
Gevulde tomaten

Gevulde tomaat met tomatensaus

Op zoek naar een lekker hoofdgerecht met vlees? Probeer dan zeker eens deze gevulde tomaat met tomatensaus. Volg de stappen en geniet ervan!

Ontdek het recept

“Het leukste aan de tomatenteelt is het oogsten, verpakken en wegbrengen. Aan de andere kant is de tomatenteelt een constante bezigheid. Er zijn weinig rustpunten en het blijft altijd in je achterhoofd spelen.”

Kris De Weerdt, teler Ruby Red tomaten