Ingrediënten

  • 125 gram spaghetti
  • Mister Spaghetti’s Basil Oil (verkrijgbaar in elke vestiging of op mister-spaghetti.com)
  • 100gr BelOrta aubergine
  • 6 BelOrta kerstomaten
  • Handvol rucola
  • 30 gram ui (gesnipperd)
  • 10 gr Italiaanse kruiden
  • 5 gr basilicumpasta
  • 5 gr lookpasta
  • 30 gr parmezaan
  • 250 gr Napolitaanse saus
  • 30 gr fetakaas

Bereiding

  • Voorbereiding: Spoel de aubergine goed af. Snijd de aubergine met schil in blokjes. Snijd of verkruimel de Fetakaas in kleine stukjes
  1. Verhit de Basil Oil in een pannetje en bak de ui aan samen met de aubergine en 8 halve kerstomaten gedurende 5 min.
  2. Kook de spaghetti, giet af en doe deze in een bord.
  3. Voeg de basilicumpasta, lookpasta, 20gr parmezaan en Italiaanse kruiden toe.
  4. Voeg als volgt de Napolitaanse saus toe en warm verder op.
  5. Doe de saus bovenop de spaghetti. Laat een beetje van de spaghetti zichtbaar rondom rond en hoop de saus op in het midden van het bord. Werk af met 4 kerstomaten, parmezaan, feta en als laatste rucola mooi in het midden.
  6. Smakelijk!