Ingrediënten
- 125 gram spaghetti
- Mister Spaghetti’s Basil Oil (verkrijgbaar in elke vestiging of op mister-spaghetti.com)
- 100gr BelOrta aubergine
- 6 BelOrta kerstomaten
- Handvol rucola
- 30 gram ui (gesnipperd)
- 10 gr Italiaanse kruiden
- 5 gr basilicumpasta
- 5 gr lookpasta
- 30 gr parmezaan
- 250 gr Napolitaanse saus
- 30 gr fetakaas
Bereiding
- Voorbereiding: Spoel de aubergine goed af. Snijd de aubergine met schil in blokjes. Snijd of verkruimel de Fetakaas in kleine stukjes
- Verhit de Basil Oil in een pannetje en bak de ui aan samen met de aubergine en 8 halve kerstomaten gedurende 5 min.
- Kook de spaghetti, giet af en doe deze in een bord.
- Voeg de basilicumpasta, lookpasta, 20gr parmezaan en Italiaanse kruiden toe.
- Voeg als volgt de Napolitaanse saus toe en warm verder op.
- Doe de saus bovenop de spaghetti. Laat een beetje van de spaghetti zichtbaar rondom rond en hoop de saus op in het midden van het bord. Werk af met 4 kerstomaten, parmezaan, feta en als laatste rucola mooi in het midden.
- Smakelijk!