Ingrediënten
- 500gr verse aardbeien
- 50gr puddingpoeder
- 75gr suiker
- 750ml melk
- 300gr hotelcake
Bereiding
- Meng het puddingpoeder in een ontbijtkommetje met een klein scheutje melk.
- Verhit de rest van de melk in een steelpannetje op een matig vuur en voeg de suiker toe. Breng roerend aan de kook & haal het pannetje vervolgens van het vuur.
Roer het puddingmengsel onder de warme melk & breng het geheel opnieuw aan de kook voor een minuutje. Blijf goed roeren.
- Verbrokkel de cake in de glaasjes tot je een laagje van 1cm dik hebt.
- Schep daarbovenop in elk glas een even dikke laag pudding.
- Snijd de aarbeien in schijfjes en verdeel ook deze over de glaasjes.
- Herhaal de drie verschillende laagjes tot de glazen vol zijn.
- Eindig met een laagje aardbeien en enkele cakekruimels.
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met The Cooking Nurse.