Ingrediënten

  • 1 groene, 1 gele en 1 rode paprika, ontdaan van de zaadlijsten en in 8 stukken gesneden
  • 1 zoete puntpaprika, ontdaan van de zaadlijsten en in 8 stukken gesneden
  • 2 kleine courgettes, in de lengte in dunne plakken gesneden
  • 1 medium aubergine, in dunne plakjes
  • 1 rode ui, in partjes
  • 2 el olijfolie
  • 2 el verse peterselie, grofgehakt
  • Versgemalen peper van de molen en zout

Bereiding

  1. Verwarm de bbq voor tot medium hoog.
  2. Grill de paprika’s, de courgettes, de aubergine en de ui tot ze zacht zijn, zo’n 5 min per kant.
  3. De aubergine zal een minuutje langer moeten blijven liggen.
  4. Schik de gegrilde groenten op een schaal.
  5. Sprenkel er olijfolie over, strooi er peterselie over en kruid met peper en zout.