Groentewrap

Meestal heb je met groentewraps niet voldoende gegeten. Met dit recept ga je dat zeker niet voorhebben. Het vult niet alleen, het is ook lekker gezond. De aubergine en courgette zijn rijk aan vezels, waardoor je maag lang vol blijft. Deze groentewraps boordevol smaak zorgen voor de nodige energie op het werk.

Fajita met paprika en kruidige kip

Heb je een paar overgebleven paprika's in de koelkast en weet je niet precies wat je ermee moet doen? Dan kan je fajita’s met kruidige kip uitproberen. De eiwitten van het vlees helpen je een voller gevoel te krijgen met een kleinere hoeveelheid eten. Als je je tortilla samenstelt met pittige kip, paprika, zure room, koriander en een vleugje srirachasaus, creëer je een wrap bomvol smaak.

Witloofwrap

Heb je niet veel tijd? Ga dan voor onze witloofwraps. Smeer de wraps in met kruidenkaas. Leg er fijngesneden witloof en een snede ham of zalm. In minder dan 10 minuten heb je al een lunch in een handomdraai.

Bel Orta Asperges eiersaladewraps 1

Geen idee wat er nog meer in een wrap kan. Wat dacht je van asperges! Tijdens het koken wordt de textuur zacht en bijna romig, terwijl de heerlijke smaak helemaal naar boven komt. Ben je overtuigd? Probeer dan de wraps met beenham, asperges en eiersalade. Huisgemaakte eiersalade, met platte kaas in plaats van mayonaise, maakt dit recept nog eens ontzettend gezond.