Omeletwraps met rode eikenbladsla en beenhamsalade

Eitjes zijn een vaste waarde op een Paasbrunch. Maar wij geven er een gezonde twist aan door te gaan voor omeletwraps met rode eikenbladsla en beenhamsalade. De voorbereiding hiervan schatten we in op een 25 minuten. Pas wel op met hoeveel je hier van eet want dit gerecht vult harder dan je zou denken!

Ontdek hier dit recept
Groene-aspergesalade met KANZI® appel, aardbei en balsamicocrème

Het volgende gerecht is koud en dus perfect voor wanneer het schitterend weer is op Pasen. Aardbeiensalade met roquefort is misschien geen combinatie waaraan je zou denken, maar het is zeer licht verteerbaar en ook nog eens super gezond. Kortom: de perfecte starter of finisher van je brunch.

Ontdek hier dit recept
Aspergesoep met pancetta en rozemarijn

Aspergesoep met pancetta en rozemarijn is nog zo’n topper voor een (Paas)brunch. Een soep is altijd ideaal om een maaltijd of brunch mee te starten en nu de asperges volop beschikbaar zijn, kunnen ze niet ontbreken op jouw menu. Aspergesoep is gezond, heerlijk en het vult niet te hard waardoor je nog plaats overhoudt voor de rest van je brunch.

Ontdek hier dit recept
Bel Orta Asperges Caesar Salade ub

Een volgend idee voor je paasbrunch is een Caesarsalade met kip, ansjovis, croutons en oude kaas. Bij deze heerlijke salade heb je een combinatie van groenten, vlees, vis en zuivel, waardoor je zeer veel vitaminen, gezonde vetzuren en proteïnen binnenkrijgt.

Ontdek hier dit recept
Appel en peer muffins FOTO 2

De laatste optie is een heerlijk fruitig dessert, namelijk appel en peer Muffins. Dankzij de zoete smaak is dit een heerlijke finisher van je paasbrunch. Het is geen schande om hierna je broeksknop open te zetten en je in de zetel te installeren voor de rest van de namiddag.

Ontdek hier dit recept

Kan je niet kiezen tussen deze 5 gerechten? Geen probleem, je kan er ook perfect verschillende klaarmaken zoals bijvoorbeeld de aspergesoep als voorgerecht, de omeletwraps als hoofdgerecht en appel en peermuffins als dessert. Smakelijk!