Bruscetta met brie, basilicum, ham, aardbei, balsamico en zwarte peper Messy chef

Op zoek naar een originele bruscetta? Kies dan voor onze Bruscetta met brie, basilicum, ham, aardbei. Deze verrassende combinatie van ingrediënten zorgt voor een ware smaakexplosie.

Nikkipost

Heb je zin in pizza maar ben je eigenlijk op zoek naar iets gezonds? Dan zijn onze mini aubergine pizza’s exact wat je zoekt. Daarbij kan je ze afwerken met allerlei soorten toppings. Je smaakpapillen zullen je dankbaar zijn!

Groentendips met aardpeer en rode biet

Dips mogen zeker niet ontbreken op een feestje. In de maand november begint het seizoen van de aardpeer en rode biet. Ze kunnen rauw of gekookt worden opgegeten. Door de aardperen te roosteren krijgen ze een nootachtige, aardse, zoete smaak. In dit recept gaan we nog een stapje verder en pureren we ze na het roosteren tot een romige dip voor bij wat Turks brood of grissini.

4582 1659361756 1920x1280

Deze prachtige camembert wordt nog lekkerder met sappige balsamico aardbeien. In totaal gebruik je de oven maar 10 minuten. En je wordt beloond met een prachtige aardbeiensaus, uitstekend aangevuld met de fruitige balsamico, een heerlijke toevoeging aan de camembert. Serveer met wat crackers en pistachenoten. En hopelijk heb je niet alles op voordat de gasten arriveren!