De lente is in het land en dit betekent nieuwe frisse gerechtjes! Ga zelf aan de slag in de met heerlijke BelOrta groenten en fruit. Zo maak je pas écht indruk op je vrienden en familie. Wij zetten je alvast op de goede weg met dit menu voor de ultieme brunch.

Witloof in de oven

Aftrappen doen we met onze quiche met witte kool, prei en spekjes. Dit zacht, vullend gerechtjes is de perfecte start voor een verbazend plezante brunch! Vervolgens kan op een paasbrunch dé lenteklassieker bij uitstek niet ontbreken: asperges op z'n Vlaams. Dit frissen zomergerechtje is een echte publiekslieveling en geeft je menu een klassieke touch!

Berry Brilliant mocktail Hannah Van Ongevalle

Bij alle hartige gerechtjes hoort uiteraard ook iets zoet! Ontdek vervolgens onze gemarineerde aardbeien met limoncello, basilicum, mascarpone, koekjes en witte chocolade. Deze prachtig gedresseerde dessertjes ogen mooi op een kleurrijke brunchtafel.

Om voor verfrissing te zorgen tijdens de brunch kiezen we voor een fris drankje: de Berry’Brilliant mocktail! Deze verfrissende mocktail oogt mooi en is perfect voor kinderen aan de brunchtafel! Eerder fan van de versie mét alcohol? Geen probleem, voeg simpelweg jouw favoriete sterke drank toe en genieten maar.