Ingrediënten
- 4 kabeljauwfilets
- een beetje citroensap
- 3 vleestomaten
- 3 trostomaten
- 1 teentje knoflook
- geraspte parmezaanse kaas
- geraspte mozzarella
- enkele takjes verse basilicum, fijngeknipt
- pijnboompitten
- rucola
- olijfolie
- zout
- peper
Bereiding
- Verwarm de oven op 180 °C.
- Neem een grote ovenschaal en giet er een scheutje olijfolie in. Leg de kabeljauw in de ovenschaal.
- Besprenkel de vis met een scheutje citroensap en kruid met peper en zout.
- Snij de vleestomaten in halve maantjes en de trostomaten in schijfjes.
- Verspreid de vleestomaten rond de kabeljauw. Leg de schijfjes trostomaten bovenop de vis.
- Pers een teentje knoflook. Meng de knoflook met de basilicum, een scheutje olijfolie, peper en zout.
- Verspreid het knoflookmengsel op de tomaten. Strooi enkele pijnboompitten over de tomaten.
- Werk de ovenschaal af met wat parmezaanse kaas en mozzarella.
- Zet de ovenschaal 15 minuten in de voorverwarmde oven.
- Serveer met rucola.