Ingrediënten
- 1 BelOrta courgette
- 2 trossen BelOrta Elite tomaten
- 1 ajuin
- 2 tenen look
- 1 BelOrta aubergine
- pasta
- 1 bouillonblokje
- half potje tomatenpuree
- verse kruiden: oregano, basilicum, peper, zout
Bereiding
- Snij alle groentjes in kleine stukjes.
- Stoof de ajuin, de tomatenpuree en de look aan.
- Voeg de courgette, aubergine en wortelen toe en laat kort bakken.
- Voeg de tomaten toe.
- Voeg het bouillonblokje toe en laat 10 minuten sudderen zodat het bouillonblokje opgenomen is. Kruid daarna af naar smaak.
- Laat minstens 45 minuten pruttelen.
- Kook de pasta.
- Smakelijk! Ultieme tip? Doe de pasta en de saus samen in een ovenschaal, bestrooi met geraspte kaas en zet deze nog even onder de grillstand in de oven!
Dit recept kwam tot stand dankzij een heerlijke samenwerking met Sixtine Blondeel (@lespetitsbonheursdesixtine)