Ingrediënten

  • 4 rode paprika's
  • 400gr pasta
  • 300gr kruidenkaas
  • 100gr rucola
  • 3 tenen knoflook
  • 2 eetl chilivlokken
  • 50gr pijnboompitten
  • olijfolie
  • peper en zout

Bereiding

  1. Breng een ruime portie water aan de kook in een kookpot op een hoog vuur. Kook de pasta al dente en giet vervolgens af.
  2. Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een pan op een matig-hoog vuur.
  3. Voeg de fijngesnipperde knoflook toe samen met de chilivlokken en bak twee minuten aan.
  4. Snij de paprika’s in grove blokjes en doe ook de paprikablokjes bij in de pan. Kruid met peper en zout en laat opnieuw 7-8 minuten bakken.
  5. Schep vervolgens de kruidenkaas bij in de pan en roer goed door.
  6. Voeg de pasta, pijnboompitten en de rucola toe en schep alles nog eens goed om.

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met The Cooking Nurse.