Ingrediënten
- 4 rode paprika's
- 400gr pasta
- 300gr kruidenkaas
- 100gr rucola
- 3 tenen knoflook
- 2 eetl chilivlokken
- 50gr pijnboompitten
- olijfolie
- peper en zout
Bereiding
- Breng een ruime portie water aan de kook in een kookpot op een hoog vuur. Kook de pasta al dente en giet vervolgens af.
- Verhit ondertussen een scheut olijfolie in een pan op een matig-hoog vuur.
- Voeg de fijngesnipperde knoflook toe samen met de chilivlokken en bak twee minuten aan.
- Snij de paprika’s in grove blokjes en doe ook de paprikablokjes bij in de pan. Kruid met peper en zout en laat opnieuw 7-8 minuten bakken.
- Schep vervolgens de kruidenkaas bij in de pan en roer goed door.
- Voeg de pasta, pijnboompitten en de rucola toe en schep alles nog eens goed om.
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met The Cooking Nurse.