BELO 17 1053 Panelen verkoopszaal lr

Een echte coöperatie

BelOrta is een echte coöperatie in hart en nieren – van, voor en door telers. Meer dan 1.000 telers en 400 collega’s werken hecht samen met één doel voor ogen: jou elke dag opnieuw topkwaliteit en -smaak in groenten en fruit bieden. Een belangrijke opdracht, die we dan ook met volle toewijding voor deze prachtige producten volbrengen.

Complete transparantie in het hele productieproces plaatsen we centraal. De hechte band tussen ons product en de planeet en tussen onze bedrijfsmissie en onze omgeving uit zich in ons engagement voor een duurzame bedrijfsvoering.

Kwaliteit van hier

BelOrta is dan wel van hier, voor de allerbeste kwaliteit gaan we net heel ver. Bij alles wat we doen staan vakliefde en expertise voorop. BelOrta brengt elke dag op smaak met groenten en fruit. Gezond, vers, lekker én ‘verbazend plezant’.
Onze missie is pas geslaagd als we jou kunnen inspireren, entertainen en informeren en van elk BelOrta-moment een goedgevoel-moment vol smaak en plezier kunnen maken. Want de échte superfoods, die vind je bij ons.

BelOrta SKW gebouw

Vacatures

Om er dag in dag uit voor te zorgen dat duizenden groenten en fruit hun weg tot op jouw bord vinden zijn er heel wat helpende handen nodig. BelOrta is dan ook regelmatig op zoek naar gedreven medewerkers met een passie voor vers van bij ons.

Ontdek onze vacatures
1950 Oprichting Mechelse Tuinbouw Veiling MTV in Sint Katelijne Waver 2

Geschiedenis

De roots van BelOrta gaan helemaal terug tot het absolute begin van de 20ste eeuw. Van hyperlokale initiatieven evolueerden we tot een coöperatie die handel drijft met meer dan 70 landen wereldwijd. Ontdek ons levensverhaal hier.

Lees meer
1 Overzichtsfoto

BelOrta News

Bekijk hier de nieuwste edities van het BelOrta News magazine.

Ontdek ze hier
Klok Zijkant onleesbaar

Bezoek BelOrta

Op BelOrta worden dagelijks tot 4.000 ton groenten en fruit verhandeld. Benieuwd hoe dit in zijn werk gaat? Kom zelf een kijkje nemen en laat je - onder begeleiding van onze gids - onderdompelen in de verbazend plezante wereld van BelOrta.

Bezoek BelOrta
Vraagteken

Veelgestelde vragen

Het antwoord op al jouw vragen vind je hier.

Veelgestelde vragen
Eu biolabel 1 002

Certificaten

Bekijk en download alle certificaten.

Certificaten
FLANDRIA Responsibly fresh uz1tr

Kwaliteitslabel Flandria

Flandria is hét Belgische kwaliteitslabel voor groenten en fruit. Enkel producten van absolute topkwaliteit, met een perfecte smaak en onberispelijk uiterlijk mogen zich trotse eigenaar van het Flandria-label noemen. In het BelOrta assortiment vind je een heleboel dergelijke Flandria-producten terug.

Ontdek het Flandria label