Domarco, het bedrijf van Marc Dockx, werd opgericht in 1989 met de aankoop van het huidige terreinen, hier in Sint-Katelijne-Waver. Het eerste jaar werd er sla geteeld in de winter en komkommer in de zomer. Het jaar erop was het enkel sla dat jaarrond geteeld werd. In totaal heeft Domarco 1,5ha aan mobiel gotensysteem, waarvan de eerste helft werd gezet in 2006 en de andere drie jaar later, in 2009. Het werknemersbestand van Marc varieert van 4 werknemers in de winter tot 7 à 8 in de zomer. Zijn hoofdteelten zijn multicolorsla, Lolo Bianda, Lollo Rossa, en groene- en rode eikenbladsla. De piekperiodes vinden dus plaats in april, mei, juni en juli.
De grootste impact van BelOrta op het bedrijf is volgens Marc de introductie van het vermarkten van sla waarvan de wortel er nog aanhangt. Door deze introductie van BelOrta blijft zijn sla 10 tot 15 dagen langer goed, waardoor dit heeft gezorgd voor een grote groei van Domarco.
Het favoriete gerecht van Marc is een slaatje met multicolorsla en zalm maar volgens hem is sla gewoonweg fantastisch met alles, zoals bijvoorbeeld met kaas, hesp of kippenblokjes.