Ingrediënten
- 1 Komkommer
- 200 g Zalm
- 200 g babyspinazie
- 4-tal lenteuien
- 3 eetlepels fijngehakte dille
- 3 eetlepels fijngehakte koriander
- 2 eetlepels sesamzaadjes
- 4 eetlepels sojasaus
- Mespunt wasabi
- 1 eetlepels sesamolie
- Peper en zout
Bereiding
- Snijd de zalm in dunne plakjes van maximum 0,5 cm dik.
- Was de komkommer, ontpit en snijd in halve maantjes. Hak de lente uien heel fijn.
- Meng de dille met de koriander en de sesamzaadjes en wentel de zalmplakjes in dit kruidenmengsel.
- Meng de sojasaus met de wasabi en de sesamolie.
- Stel nu de salade samen. Doe de babyspinazie in een schaal en meng er de komkommer door. Dresseer er de zalm bovenop.
- Werk af met de rest van de kruiden en de dressing.