Ingrediënten
1 krop Lollo Rossa sla
1 rode paprika
150 g kerstomaten
1 rode appel
1 rode biet
4 eetlepels olijfolie
2 eetlepels witte wijnazijn
1 theelepel honing
1 eetlepel fijngehakte bladpeterselie
2 eetlepels g gedroogde cranberries
Bereiding
- Snijd de sla in reepjes en was. Dep droog en doe in een slakom. Houd koel.
- Was de groenten.
- Snijd de paprika en de appel (met schil) in brunoise, halveer de kerstomaten en snijd de rode biet in kleine blokjes.
- Maak een dressing van de olijfolie, witte wijnazijn, honing en bladpeterselie.
- Doe alles samen in een confituurpot en schud tot de dressing mooi gemengd is.
- Meng de lollo rossa met de paprika, kerstomaat, appel en de dressing.
- Schep op de borden en werk af met de rode biet en de gedroogde cranberries.