Ingrediënten

  • 2 pizzabodems
  • 2 stronken witloof
  • 120 g eekhoorntjesbrood
  • 50 g zachte geitenkaas
  • Een handvol walnoten
  • 4 el olijfolie
  • 2 grote bladeren van een savooikool
  • 2 teentjes knoflook
  • Peper & zout

Bereiding

  • Blancheer de kool even in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.
  • Mix de kool met de noten, de olijfolie, het knoflook, peper & zout tot een pesto.
  • Reinig het witloof en de champignons. Snijd ze in stukken en bak ze lichtjes op. Kruid met peper en zout.
  • Verwarm de oven voor op 200°C.
  • Bestrijk de pizzabodem met de pesto, beleg met het witloof en het eekhoorntjesbrood, en verdeel hierover de kaas.
  • Bak de pizza 12 minuten in de oven.

Ontdek de producten uit dit recept