Ingrediënten

  • 2 pizzabodems
  • 2 stronken witloof
  • 120 g eekhoorntjesbrood
  • 50 g zachte geitenkaas
  • een handvol walnoten
  • 4 el olijfolie
  • 2 grote bladeren van een savooikool
  • 2 teentjes knoflook
  • peper & zout

Bereiding

  1. Blancheer de kool even in gezouten water. Giet af en verfris onder koud stromend water.
  2. Mix de kool met de noten, de olijfolie, het knoflook, peper & zout tot een pesto.
  3. Reinig het witloof en de champignons. Snijd ze in stukken en bak ze lichtjes op. Kruid met peper en zout.
  4. Verwarm de oven voor op 200°C.
  5. Bestrijk de pizzabodem met de pesto, beleg met het witloof en het eekhoorntjesbrood, en verdeel hierover de kaas.
  6. Bak de pizza 12 minuten in de oven.