Ingrediënten
- 6 bladeren spinazie
- 4 eieren
- Boter
- ½ groene paprika, in blokjes
- 6 bladeren kropsla, fijngesneden
- 70 gr smeerbare geitenkaas
- 1 tl currypoeder
- Peper en zout
Bereiding
- Snijd de bladspinazie fijn. Klop de eieren los en voeg de bladspinazie toe.
- Verhit een pan met boter en doe het eimengsel erin, kruid met peper en zout.
- Laat aanbakken op een matig vuur tot het ei volledig is uitgebakken.
- Draai de omelet om in de pan en laat de onderkant nog even kort bakken. Laat afkoelen op een bord.
- Bak de groene paprikablokjes aan in wat vetstof en kruid met peper, currypoeder en zout.
- Besmeer de omelet met geitenkaas en vul op met paprikablokjes en kropsla. Kruid eventueel nog wat bij.
- Rol de omelet op, prik er enkele tandenstokertjes in en snijd in stukjes.
Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Silke Van Engeland.