Ingrediënten

  • 1 komkommer
  • 2 verse geitenkazen van het type chavroux
  • 1 handvol rucola
  • 2 eetlepels pijnboompitten
  • 1 theelepel roze peper
  • Een snuifje fleur de sel
  • Eventueel een beetje piment d'espelette

Bereiding

  1. Was de komkommer.
  2. Snijd de komkommer in de lengte doormidden.
  3. Verwijder de zaden van de komkommer.
  4. Snijd de komkommer in schijfjes van ongeveer 4 cm dik.
  5. Rooster de pijnboompitten in een pan op een hoog vuur tot ze goudbruin zijn. Laat ze nadien afkoelen in een kom.
  6. Hak de rucola fijn.
  7. Meng de geitenkaas, de geplette roze peper, de pijnboompitten, de kruiden en de rucola.
  8. Vul de komkommer met dit mengsel.
  9. Werk de hapjes af met wat takjes bieslook, peterselie of eetbare bloemen.