Ingrediënten

Ingrediënten

  • 4 porties ramen noedels
  • 2 l paddenstoelen bouillon
  • 2 eetlepels rode misopasta
  • 2 eetlepels witte misopasta
  • 2 theelepels gember, geraspt
  • 1 grote of 4 kleine stuks paksoi, grof gesneden
  • 200 g sugarsnaps
  • 200 g taugé
  • 4 bosui, gesneden
  • 2 eieren, gekookt

Bereiding

  1. Breng de bouillon aan de koken en blancheer ondertussen de sugarsnaps en de paksoi.
  2. Wanneer de bouillon aan de kook is, zet je dit op een lager vuurtje en roer je de miso en de gember er doorheen. Laat ongeveer 10 minuten pruttelen op een laag vuurtje.
  3. Kook de eieren. Voor zachtgekookte eieren laat je ze 4-5 minuten koken, voor hardgekookte eieren laat je ze 8 minuten koken.
  4. Laat ze schrikken onder koud water waardoor je ze makkelijker kan pellen. Halveer de eieren.
  5. Kook de noedels 1 minuut in de pan waar je de groenten in hebt geblancheerd.
  6. Plaats de noedels, paksoi, sugarsnaps, taugé, bosui en de eieren in een ruime kom. Giet de bouillon eroverheen en serveer direct.