Ingrediënten

  • 1 venkel
  • 1 bot radijsjes
  • Handvol bladperselie
  • Handvol dille
  • Parelcouscous
  • Olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
  2. Doe de bladpeterselie samen met de dille en 3 eetlepels olijfolie in een foodprocessor en hak fijn tot een lopende saus.
  3. Snijd de venkel in parten en dan in stukken van ongeveer 1 cm dik.
  4. Was de radijsjes en snijd in vier. Doe wat olijfolie in een grillpan en bak er de venkelplakken gaar, ongeveer 3 minuten aan elke kant.
  5. Voeg op het laatste ook nog voor ongeveer 2 minuten de radijsparten toe zodat die ook gebakken zijn.
  6. Meng de parelcouscous met de kruidensaus.
  7. Dresseer op een bord en serveer met de venkelplakken en de radijs.

Ontdek de producten uit dit recept