Ingrediënten

  • 1 venkel
  • 1 bot radijsjes
  • Handvol bladperselie
  • Handvol dille
  • Parelcouscous
  • Olijfolie
  • Zeezout en zwarte peper

Bereiding

  1. Kook de parelcouscous volgens de instructies op de verpakking.
  2. Doe de bladpeterselie samen met de dille en 3 eetlepels olijfolie in een foodprocessor en hak fijn tot een lopende saus.
  3. Snijd de venkel in parten en dan in stukken van ongeveer 1 cm dik.
  4. Was de radijsjes en snijd in vier. Doe wat olijfolie in een grillpan en bak er de venkelplakken gaar, ongeveer 3 minuten aan elke kant.
  5. Voeg op het laatste ook nog voor ongeveer 2 minuten de radijsparten toe zodat die ook gebakken zijn.
  6. Meng de parelcouscous met de kruidensaus.
  7. Dresseer op een bord en serveer met de venkelplakken en de radijs.