Ingrediënten
- 5 sneetjes Meesterlijke beenham
- 2 stronken witloof
- 50g jonge slamix
- 1/2 paprika
- 3 à 4 eetl. kruidenkaas (Garlan)
- 1 el pijnboompitten
- 4 el notenolie
- 1 el balsamicoazijn
- peper en zout
Bereiding
- Snij de ham in grove stukken. Mix met de kruidenkaas tot een gladde mousse.
- Garneer 16 witloofblaadjes met de mousse.
- Snij de halve paprika in blokjes van 1/2 cm en meng met de jonge slamix.
- Meng de walnotenolie met de balsamicoazijn en kruid met peper en zout. Besprenkel er het paprikaslaatje mee.
- Verdeel het slaatje over 16 schaaltjes of bordjes en leg er telkens 1 gevuld witloofblaadje op. Bestrooi met pijnboompitten.
- Vul de witloofkuipjes met het mengsel en garneer met 2 takjes bieslook.