Ingrediënten
- 1 ½ kopje (360 ml) amandelmelk, ongezoet
- ½ kopje (150 g) bevroren courgette (Julie gebruikt stukjes bevroren courgette om de smoothie een 'soft serve ijs'-textuur te geven - onweerstaanbaar op een warme zomerdag.)
- ½ rijpe avocado
- 2 eetlepels vegan keto chocolade eiwitpoeder
- 1 eetlepel cacaopoeder, ongezoet
- 1 eetlepel olie
Toppings:
- 2 handenvol BelOrta bessen (bramen, frambozen & bosbessen)
- Pure chocolade, ten minste 85% cacao
- 2 tot 4 eetlepels keto granola
Bereiding
- Mix de amandelmelk met de bevroren courgette, de avocado, het chocolade proteïnepoeder en het cacaopoeder tot een romige smoothie.
- Voeg een lepel olie toe om je vetverbrandende metabolisme te ondersteunen en je langer vol te voelen.
- Schenk de smoothie in een kom en garneer met keto granola, bessen en gesmolten pure chocolade (minstens 85% cacao) indien gewenst. Je kunt de shake ook 'on the go' meenemen.
Dit recept kwam tot stand dankzij een heerlijke samenwerking met Julies's Lifestyle