Ingrediënten

  • 1 ½ kopje (360 ml) amandelmelk, ongezoet
  • ½ kopje (150 g) bevroren courgette (Julie gebruikt stukjes bevroren courgette om de smoothie een 'soft serve ijs'-textuur te geven - onweerstaanbaar op een warme zomerdag.)
  • ½ rijpe avocado
  • 2 eetlepels vegan keto chocolade eiwitpoeder
  • 1 eetlepel cacaopoeder, ongezoet
  • 1 eetlepel olie


Toppings:

  • 2 handenvol BelOrta bessen (bramen, frambozen & bosbessen)
  • Pure chocolade, ten minste 85% cacao
  • 2 tot 4 eetlepels keto granola

Bereiding

  • Mix de amandelmelk met de bevroren courgette, de avocado, het chocolade proteïnepoeder en het cacaopoeder tot een romige smoothie.
  • Voeg een lepel olie toe om je vetverbrandende metabolisme te ondersteunen en je langer vol te voelen.
  • Schenk de smoothie in een kom en garneer met keto granola, bessen en gesmolten pure chocolade (minstens 85% cacao) indien gewenst. Je kunt de shake ook 'on the go' meenemen.

Dit recept kwam tot stand dankzij een heerlijke samenwerking met Julies's Lifestyle