Ingrediënten

  • 4 stronken witloof
  • 800 gram aardappelen
  • 500 gram grijze garnalen
  • 2 eetlepels sesamolie
  • 1 eetlepel vissaus
  • olijfolie
  • sesamzaadjes ter garnering
  • snufje suiker
  • snufje zout
  • peper

Bereiding

  1. Schil de aardappelen en snij in kleine blokjes. Laat ze gaar koken in water met zout. Was het witloof en snij in reepjes en daarna in blokjes. Stoof deze aan in een grote pan met olijfolie.
  2. Bak de blokjes aardappelen mee in de pan. Voeg 2 eetlepels sesamolie, 1 eetlepel vissaus en een snuifje suiker toe.
  3. Bak alles tot de aardappelen stilaan bruin worden. Dresseer de gebakken aardappelen en het witloof op een diep bord en strooi er grijze garnalen over. Zoveel naar wens. Werk af met sesamzaadjes en peper.