Ingrediënten
- 400 g witloof
- 2 boskoopappelen
- 150 g blauwschimmelkaas
- 350 g aardappelen
- 100 g Emmentaler
- enkele eetlepels broodkruim
- 75 g hazelnoten (grof gehakt)
- enkele takjes tijm
- 400 g kippendijvlees
- 100 g boter
- peper & zout
Bereiding
- Verwarm de oven voor op 180° C.
- Reinig het witloof en snijd in blokjes. Doe hetzelfde met de appels.
- Snijd ook de kip in blokjes.
- Bak de kip en de aardappelen in een beetje boter. Voeg hierbij na enkele minuten de appelen en de noten aan toe. Meng met de kruiden en de blauwschimmelkaas
- Schep het mengesel in een ovenschaal. Bestrooi met emmentaler kaas en broodkruim.
- Plaats een halfuur in de oven. Voor een extra knapperig korstje, kan je hem de laatste 10 minuten op grillstand zetten.