Ingrediënten

  • 400 g witloof
  • 2 boskoopappelen
  • 150 g blauwschimmelkaas
  • 350 g aardappelen
  • 100 g Emmentaler
  • Enkele eetlepels broodkruim
  • 75 g hazelnoten (grof gehakt)
  • Enkele takjes tijm
  • 400 g kippendijvlees
  • 100 g boter
  • Peper & zout

Bereiding

  • Verwarm de oven voor op 180° C.
  • Reinig het witloof en snijd in blokjes. Doe hetzelfde met de appels.
  • Snijd ook de kip in blokjes.
  • Bak de kip en de aardappelen in een beetje boter. Voeg hierbij na enkele minuten de appelen en de noten aan toe. Meng met de kruiden en de blauwschimmelkaas
  • Schep het mengesel in een ovenschaal. Bestrooi met emmentaler kaas en broodkruim.
  • Plaats een halfuur in de oven. Voor een extra knapperig korstje, kan je hem de laatste 10 minuten op grillstand zetten.

Ontdek de producten uit dit recept