Ingrediënten
- 1 klein afbakstokbrood
- 2 el olijfolie
- ½ tl gedroogde oregano
- 1 Kanzi® appel
- 100 g knolselder
- 2 el mayonaise
- 1 tl grove mosterd
- 5 g blaadjes van groene selder
Bereiding
- Verwarm de oven voor tot 180° C.
- Snijd het stokbrood schuin in dunne plakken van ca. ½ cm. Leg ze op een bakplaat bekleed met bakpapier.
- Smeer de plakken brood in met de olie en bestrooi ze met de oregano, peper en zout. Bak 10 min. in de oven tot ze lichtbruin en krokant zijn. Laat afkoelen.
- Maak intussen de selderijsalade. Rasp de Kanzi® appel en doe de geraspte appel in een bolzeef. Druk er zo veel mogelijk vocht uit. Rasp de knolselder en doe samen met de geraspte appel in een kom. Meng er de mayonaise en mosterd door.
- Hak de blaadjes van de groene selder fijn en schep ¾ door de salade. Breng op smaak met peper en zout.
- Beleg de bruschetta met de selderij-appelsalade. Bestrooi met de rest van de groene selder.