Ingrediënten

Bereiding

  1. Snijd de puntpaprika’s in grote stukken. Besprenkel met olijfolie, kruid met peper en zout.
  2. Rooster de paprika’s in een airfryer op 180°C gedurende 10 minuten of in een oven op 220°C gedurende 20 minuten.
  3. Snijd de bladeren van de multicolor sla van de wortel en spoel ze grondig. Doe ze in een grote serveerschaal.
  4. Halveer de snoeptomaten en voeg ze toe aan de schaal samen met de braambessen en de geroosterde paprika.
  5. Rooster de hazelnoten in een airfryer op 160°C gedurende 5 minuten of in een oven op 180°C gedurende 10 minuten.
  6. Maak de dressing: doe de frambozen, olijfolie, balsamicoazijn en honing in een hoge maatbeker. Mix tot een gladde saus met een staafmixer.
  7. Meng de salade goed. Kruid met peper en zout.
  8. Werk af met verbrokkelde geitenkaas en de geroosterde hazelnoten.
  9. Serveer de salade met de frambozendressing.

Dit recept kwam tot stand in samenwerking met Silke Van Engeland.