Pompoensoep c9e7d05c005f74ed275e006a0dcf74ef

Het meest voor de hand liggende gezonde recept dat snel klaargemaakt kan worden is soep. Soep is een ideale manier om veel groenten te eten en het duurt niet lang om klaar te maken. Indien je nog meer tijd wil besparen raden we je aan om ineens porties voor heel de week te maken en te bewaren in de koelkast waardoor je tijd uitspaart op weekbasis.

Ontdek hier onze recepten voor soep
Groentewrap

Een tweede gezond gerecht zijn wraps. Wraps met groenten zijn zo gemakkelijk om klaar te maken. Hierbij kan je nog kiezen of je de groenten warm of rauw eet. Voeg eventueel nog wat gehakt of kippenblokjes toe en je maaltijd is klaar. Een bijkomende reden: het assortiment aan groenten om uit te kiezen is groot genoeg!

Ontdek hier onze recepten voor wraps
Ovenschotel met bloemkool en spruitjes

Pasta is vaak een lekkere en simpele maaltijd om snel op tafel te zetten en je kan er gemakkelijk groenten in verwerken. Het basisstappenplan voor de perfecte pasta gaat als volgt;

  1. Kies je favoriete pastasoort.
  2. Voeg hier een groente aan toe zoals prei, erwtjes, broccoli of spruitjes.
  3. Maak vervolgens een romige saus en doe er eventueel iets van vlees bij (kippenblokjes, spekjes, etc.).

Er zijn enorm veel variaties mogelijk die even snel voorbereid kunnen worden waardoor je dus niet zoveel tijd in de keuken hoeft door te brengen. Smakelijk!

Ontdek hier onze recepten voor pasta