Gelukkig hoef je niet verder te zoeken! Onze seizoenskalender is jouw ultieme gids voor het vinden van de meest verse, smakelijke en voedzame producten van het seizoen.

Waarom is het eten van seizoensgebonden groenten en fruit belangrijk?

Seizoensgebonden groenten en fruit zijn niet alleen gezonder voor jou, maar ze zijn ook beter voor het milieu. Het eten van deze groenten en fruit helpt lokale producenten en vermindert de behoefte aan het importeren van voedsel uit andere landen. Dit vermindert niet alleen de transportkosten, maar het verkleint ook de ecologische voetafdruk.

Seizoensgebonden groenten en fruit zijn ook voedzamer omdat ze op het juiste moment worden geoogst. Ze hebben meer smaak en vitamines. Dit betekent dat je niet alleen gezonder eet, maar ook geniet van lekkerder eten.

Ontdek welke groenten en fruit in het seizoen zijn!

Klik hier om onze seizoenskalender te bekijken en laat je verleiden door de verse en smakelijke producten die momenteel beschikbaar zijn. Plan je maaltijden rond wat er op dit moment groeit en bloeit, en geniet van de volle smaak en voedingsstoffen die deze seizoensgebonden producten te bieden hebben.

Naar de seizoenskalender