Wat is het geheime ingrediënt van deze heerlijke pasta?
Aubergines, uiteraard! En niet zomaar aubergines, maar de allerbeste BelOrta aubergines die lokaal en vol passie worden geteeld. Hoog tijd dus om ze de hoofdrol te geven in hun eigen pastagerecht, namelijk de Pasta Auber-Genie. Deze heerlijke pasta wordt vers bereid met lokaal geteelde BelOrta aubergines.
Ontdek de smaak bij Mister Spaghetti
Bij Mister Spaghetti proef je de authentieke Belgische smaak van de Pasta Auber-Genie. Dit gerecht is volledig lokaal, van de gebruikte aubergines en tomaten tot het recept dat rechtstreeks uit de keuken van Mister Spaghetti komt. Mister Spaghetti is een puur Belgisch restaurantconcept dat zich volledig toelegt op pastagerechten.
Schuif gezellig aan tafel bij Mister Spaghetti in een van de vestigingen in Aalst, Brugge, Kortrijk, Oostende of Roeselare en bestel direct de smakelijke Pasta Auber-Genie!
Ingrediënten (voor 1 persoon)
- 30 gr ajuin
- 10 gr Italiaanse kruiden
- 5gr basilicumpasta
- 12 halve kerstomaten
- 250gr Napolitaanse saus
- 5 gr lookpasta
- 30 gr parmezaan
- 100 gr BelOrta aubergines
- Handje Rucola
- Mister Spaghetti Basil Oil
- 30 gr Fetakaas
Bereiding
- Voorbereiding: Spoel de aubergine goed af. Snijd de aubergine met schil in blokjes. Snijd of verkruimel de fetakaas in kleine stukjes.
Verhit de Basil Oil in een pannetje en bak de ui aan samen met de aubergine en 8 halve kerstomaten gedurende 5 min.
Voeg de basilicumpasta, lookpasta, 20gr Parmezaan en Italiaanse kruiden toe.
- Voeg daarop de Napolitaanse saus toe en warm verder op.
- Warm de spaghetti op in de pastakoker en doe deze in een bord.
- Doe de saus bovenop de spaghetti. Laat een beetje van de spaghetti zichtbaar rondom rond en hoop de saus op in het midden van het bord.
- Werk af met 4 kerstomaten, parmezaan, feta en als laatste rucola mooi in het midden.
Ontdek de heerlijke aubergines van BelOrta!
Als het gaat om smaakvolle en hoogwaardige aubergines, staat BelOrta aan de top. Onze Belgische aubergines zijn van buitengewone kwaliteit en zorgen voor een ongeëvenaarde culinaire ervaring.
De aubergines van BelOrta worden met zorg en passie geteeld door onze toegewijde telers. Ze gedijen in het gunstige klimaat en de vruchtbare bodem van België, waardoor ze een unieke smaak en textuur ontwikkelen.