"Als lokale telersorganisatie heeft BelOrta sterke banden met andere lokale spelers en tradities. Het toegewijde werk, de gedeelde passie en de wil om elke dag opnieuw voor het allerbeste te gaan, kennen we maar al te goed. Daarom vindt BelOrta het belangrijk om lokale sportclubs, die dezelfde waarden delen, in de schijnwerpers te zetten.", aldus Glenn Sebregts (hoofd marketing).

Onder het motto 'Toon jouw Plezantste Legioen' wordt voor het derde achtereenvolgende jaar een fotowedstrijd georganiseerd, toegankelijk voor alle lokale sportverenigingen in ons land - van voetbal tot volleybal, basketbal, judo, rugby, frisbee, waterpolo, honkbal, en meer.

De jeugdrenners van Cycling Team Glabbeek veroverden vorig jaar de titel van Plezantste Legioen en sleepten een sponsorbudget van 5.000 euro in de wacht. Daarnaast werden nog vier andere sportclubs beloond met een budget van 1.000 euro.

Vorig jaar namen meer dan 100 clubs deel aan de wedstrijd. In totaal werden meer dan 32.000 stemmen uitgebracht.

Hoe deelnemen?

Elke sportvereniging in ons land kan zijn foto indienen tot half mei via plezantstelegioen.be of via onderstaande knop. Ook dit jaar bekronen we 5 winnaars. De aller plezantste inzending, die de meeste stemmen verovert, sleept de hoofdprijs van 5.000 euro in de wacht. Vier runner-ups ontvangen een sponsoringsbudget van € 1.000.

Schrijf je nu in!
Plezantste Legioen 2023 Cycling Team Glabbeek