Je browser is verouderd.
Update je browser voor meer veiligheid, snelheid en een betere ervaring op het web en op deze website.

Menu
  • Recepten
  • BelOblog
  • Producten
  • Telers
  • Over BelOrta
  • Contact
Professionals
  • NL
  • FR

Waar heb je zin in vandaag?

Klassiek of gedurfd? Kleurrijk of vooral veel pit? Lekker complex of heerlijk simpel? Bij BelOrta past op elk potje een dekseltje. En dat elke dag opnieuw. Met onze 170 verschillende soorten groenten en fruit kan je oneindig variëren, de hele dag rond. Zo maak jij gezond eten verbazend plezant. Wat schaft de pot? Laat je inspireren.

16 recepten gevonden

Witloofrolletjes

Witloof en roodloof in gerookte zalm met kaassaus

Vis
Belgische klassiekers
Warme winterkost
Bel Orta Tomaten Crevet ub

Carpaccio tomates-crevettes

Vis
Belgische klassiekers
Balletjes in tomatensaus1

Balletjes in tomatensaus

Vlees
Belgische klassiekers
Rode kool met appeltje

Rode kool met appel

Belgische klassiekers
Warme winterkost
Witloofsalade met stoofvlees

Stoofvlees met witloofsalade

Vlees
Belgische klassiekers
Witloof, kaas, ham en pastinaakpuree

Witloof met kaas, ham en pastinaakpuree

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Knolseldersoep

Knolseldersoep

Soep
Belgische klassiekers
Tomatensoep met balletjes

Tomatensoep met balletjes

Soep
Belgische klassiekers
Witte kool met witte saus

Witte kool met witte saus

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Asperges op z’n Vlaams

Asperges op z’n Vlaams

Vegetarisch
Belgische klassiekers
Witte asperges, zachtgekookt eitje en zalm

Witte asperges, zachtgekookt eitje en zalm

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Gegrilde witte asperges met Gandaham en krieltjes

Gegrilde witte asperges met Gandaham en krieltjes

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Witloofrolletjes met serranoham en Brugge Blomme

Witloofrolletjes met serranoham en Brugge Blomme

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
Coeur de boeuf met garnalen

Coeur de Boeuf met garnalen

Vis
Belgische klassiekers
Witloof met ham, kaas en bloemkoolsaus - Sandra Bekkari

Witloof met ham, kaas en bloemkoolsaus - Sandra Bekkari

Hoofdgerecht
Belgische klassiekers
  • 1
  • 2

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief en ontvang onze allernieuwste recepten en kooktips!

Inschrijven

Volg ons

  • © BelOrta 2020

  • Privacy Policy
  • Cookiebeleid
  • Extranet

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en mis geen enkele van onze verbazend plezante nieuwtjes.

Inschrijving succesvol. Welkom in de verbazend plezante wereld van BelOrta!

Cookie voorkeuren

Deze website gebruikt cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden. Bepaal hier welke soort cookies je toestaat.

Functionele cookies

Functionele cookies zijn noodzakelijke cookies die ervoor zorgen dat de website goed functioneert en dat je voorkeuren (bv. taal, regio) goed worden opgeslagen.

Analytische cookies

Analytische cookies laten ons toe om het gebruik van de website te analyseren en de bezoekerservaring te verbeteren.

Marketing cookies

Marketingcookies hebben als doel om je ervaring te kunnen personaliseren en je relevante inhoud en aanbiedingen te sturen op deze en andere websites.

We gebruiken cookies om je een betere bezoekerservaring te bieden.
Lees meer hierover in ons cookie beleid.

Je kan alles aanvaarden door op OK te klikken, of je kan jouw voorkeuren aanpassen.