Ingrediënten
- 1 ciabatta
- 2 trostomaten
- 2 San Marzanotomaten
- 1 pakje Halloumi
- 4 à 5 aardbeien
- 2 à 3 rode gepikkelde ajuinen
- een paar basilicumblaadjes
- 3 eetlepels olijfolie
- 1 eetlepel witte azijn
- een snufje fleur de sel
- een paar omwentelingen van de zwarte pepermolen
Bereiding
- Snijd de tomaat in twee en les épinetter (zaadjes verwijderen?).
- Snijd de tomaten en de aardbeien brunoise.
- Doe de tomaten, de aardbeien, de olijfolie, de witte azijn en de kruiden in een grote kom en meng goed.
- Snijd de halloumi in plakjes van ongeveer 1 cm breed. Rooster ze 1 minuut per kant in een pan.
- Snijd de ciabatta in partjes en rooster ze in de oven met wat olijfolie.
- Leg op elk stukje ciabatta het tomaat-aardbeienmengsel en werk af met de gepikkelde uien en de basilicumblaadjes.