Ingrediënten

  • 1 ciabatta
  • 2 trostomaten
  • 2 San Marzanotomaten
  • 1 pakje Halloumi
  • 4 à 5 aardbeien
  • 2 à 3 rode gepikkelde ajuinen
  • Een paar basilicumblaadjes
  • 3 eetlepels olijfolie
  • 1 eetlepel witte azijn
  • Een snufje fleur de sel
  • Een paar omwentelingen van de zwarte pepermolen

Bereiding

  1. Snijd de tomaat in twee en les épinetter (zaadjes verwijderen?).
  2. Snijd de tomaten en de aardbeien brunoise.
  3. Doe de tomaten, de aardbeien, de olijfolie, de witte azijn en de kruiden in een grote kom en meng goed.
  4. Snijd de halloumi in plakjes van ongeveer 1 cm breed. Rooster ze 1 minuut per kant in een pan.
  5. Snijd de ciabatta in partjes en rooster ze in de oven met wat olijfolie.
  6. Leg op elk stukje ciabatta het tomaat-aardbeienmengsel en werk af met de gepikkelde uien en de basilicumblaadjes.