P3 Welzijn werknemers

Aandacht voor onze werknemers

Tijdens de coronapandemie zorgden onze medewerkers ervoor, samen met de producenten, dat de werking van de coöperatie vlot bleef verlopen. BelOrta bedankte hen voor die extra inzet door ze onder meer een groentepakket, mondmaskers en consumptiecheques te schenken. Bovendien verrasten we onze food heroes met heerlijke donuts van La Lorraine. Als bedanking schonken wij La Lorraine aardbeien.

Door de coronapandemie schakelde BelOrta intern een digitale versnelling hoger. Er werd een thuiswerkbeleid uitgewerkt en de vergaderzalen kregen een make-over met de installatie van Microsoft Teams-consoles.

Tot slot onderwierpen we de jaargesprekken van de werknemers aan een grondige evaluatie, en dit in samenwerking met de werknemers. We zullen voortaan nog meer inzetten op de sterktes van medewerkers zodat zij op hun best kunnen functioneren.

Aanmoedigen woon werkverkeer fiets

Koning Fiets

BelOrta hecht veel belang aan de milieuvriendelijke verplaatsingen en de gezondheid van de werknemers. In dat kader besloten we om te investeren in een goed beveiligde fietsenstalling met alles erop en eraan: beschutting tegen regen en wind, elektrische laadpunten, een automatische poort en heldere verlichting. Bovendien kunnen de werknemers op een eenvoudige manier een fiets leasen. Met andere woorden, onze medewerkers hebben geen enkel excuus meer om de fiets thuis te laten.